Service imprimante

 • Service imprimante, multifunctinale si copiatoare

  Service imprimante

  Facem service pentru majoritatea tipurilor de imprimante, multifunctionale si copiatoare, indiferent de brand.

  Fie ca vorbim de HP, CANON, SAMSUNG, XEROX, BROTHER, MINOLTA sau alte branduri, asiguram service pentru echipamente laser.

  Putem efectua constatari, reparatii, sau doar curatarea echipamentelor. Incheiem contracte de service si mentenanta pentru echipamentele de printare doar cu persoane juridice, doar pentru producatorii de mai sus, pentru care putem asigura si consumabile sau piese de schimb.

  Procedura de preluare in service: echipamentele se aduc la sediul firmei noastre (daca nu aveti contract de mentenanta cu noi), se verifica aspectul exterior, se incearca punerea in functiune, este recomandat ca echipamentul sa vina insotit de consumabile functionale (noi avand doar o gama limitata de consumabile).

  Daca echipamentul ramane in service se intocmeste proces verbal de intrare in service, iar un exemplar ajunge la client. Constatarea dureaza intre 2 si 4 zile lucratoare, iar in functie de problema, reparatia poate dura si cateva saptamani, unele piese aduse pe comanda se livreaza foarte greu de catre furnizori, dar de regula piesele care nu sunt stoc vin in cateva zile.

  Rezolvarea problemei se rezuma in principiu la tipul de echipament si la producator. Dupa constatare, clientul este informat despre defect si costuri, si el decide daca se face sau nu reparatia. Garantia pentru reparatii este de 90 zile.

 • Constatare online